Pages

Followers

Saturday, 23 April 2011

:: Perempuan dieksploitasi?? ::

amcm cun x model niyh?? =) baca entry kat bawah..

mesti korg kenal kan =) cun tak?


salam..  hehehe.. tajuk entry kali ini agak panas sikit. Tapi nie just pendapat aku jelah.. Pendapat korg aku tak tahulah huhuhu... erm.. pernah tak korg terpandang atau terbaca blog2 yang mempunyai gambar2 modeling2 yang ckup ayu di mata korg?? hehehe.. mestilah pernahkan? so ape pendapat korg tentang perempuan2 yang bagi posing2 menarik tuh?? mesti ade yang kata macam nie :

"wow, cantiknya budak nie=)"
"alahai comelnyer, kalo lah aku jadi macam dia=)"
"wow cantiknya tudung dia, nak cari gak lah nanti" 
"perh nie kalo jd awek aku kan bagus"

pernah tak ayat2 macam tu terpancul kat hati korg?? hehehe.. x pyah nk tipu lah... actually kalo kiter tengok zaman anak muda sekarang nie dah menjadi satu trend apabila gambar2 perempuan dijadikan bahan untuk melariskan sesuatu blog atau pown perniagaan.. cube lelaki2 tampan yang jadi modelling2 tuh.. sumpah aku pown geli nak tengok..

so point kat sini, perempuan sekarang telah dieksploitasi oleh semua pihak.. tapi x semua perempuan lah.. tp kalo makin lama dibiarkan konfem semua boleh terlibat btol x? sekarang budaya mengambil gambar dah jd trend anak muda sekarang.. terutama sekali camera DSLR.. Kalo boleh semua nak ada camera nie.. and syabas kepada sesiapa yang berniat mcm tuh sebab anda dah termasuk perangkap freemasonary yang berkonsepkan "ikut kehendak anda dan pilih apa yang kamu mahu".. entry nie agak panas so yang terasa panas maybe sebb korg adalah mangsa eksploitasi tuh.. hehe (just kidding)

actually aku just nak bgtahu jek.. memang menarik kalo gambar perempuan dijadikan santapan mata yang memandang.. sebenarnya perempuan nie kalo amik gambar dr belakang pown dah boleh tarik perhatian apatah lagi kalao bagi posing2 yang menarik lagilah cair sesiapa yang melihatnya.. so bgus sgt ker kalo macam tuh? apa kata korg berfikir  di luar kotak sekarang.. banyak lagi benda2 menarik yang boleh korang amik gambar selain daripada posing2 wanita cun niyh.

amik lah gambar yang lain dari yang lain contoh, bunga ker, motor buruk ker.. rumah buruk ker.. kan lebih bagus kalo siap diedit cantik2. aku kalo diberi peluang amik gambar aku amik gambar kucing daripada amik gambar perempuan cun2 niyh sebb aku
 XNK MENGEKSPLOITASI KECANTIKAN WANITA!!!

so mcm mne? adakah anda sedang dieksploitasi? fikirkanlah yer!!
gambar PIYEN iaitu kucing kesayangan aku =P
sorry PIYEN aku ekspolitasi gmbar ko =P hahaha

3 comments:

aMaNiNa ZaiDaTiNa said...

kesian2.....

Tuan Muda Farhan said...

kesian2 gak.. hehehe =)

Anonymous said...

naty lame2 piyen b tue hilang la....hahaha..nice articel....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...