Pages

Followers

Monday, 25 April 2011

:: YES!! =) ::

SALAM..
hehehehe.. happy nyer bile kerja semua dah beres.. Maaf kepada follower sebab lambat ziarah kembali =).. apa2 pown thanks sbb bg sokongan kat blog nie =) walaupun banyak perkara telah berjaya disiapkan oleh aku.. namun aku masih lagi busy =) sebab nyer aku dalam pembinaan satu projek??

hmm nak tahu projek apa?? hehehe.. pernah x korg nak beli something yang susah nak cari kat kedai. Tapi ada kat dalam internet? hehehhe.. projek aku nie lebih kurang mcam tu lah.. aku dalam membina kedai internet di mana pembeli dapat membeli barangan yang dikehendaki dengan mudah =)

Benda nie macam konsep mudah.my tapi aku jual barang baru and akan hantarkan melalui post laju kat depan umah korg.. xpercaya?? cuba tengok laman yang akan aku tunjuk nie.. wei kalo aku tipu korg, korg samanlah aku.. sebab nyer aku berniaga nak amanah and senangkan orang ramai.. bukan susahkan orang ramai =).

so pepehal tgk dulu.. x banyak lagi item yang aku letak.. nanti akan aku update barang2 nie setiap hari.. kalo korang ade suggestion boleh lah hai aku nanti yer =)


nie link blog kedai aku

KALO KORANG MINAT TERUS JEK CONTAC AKU TAW =p

NIE BARANG2 YANG DAH ADA KAT BLOG AKU

NAK TGK LAGI??
LAWAT NIE


1 comments:

cantekk said...

wah,,,maju ;)
alhamdulillah..
smg sukses ok,,t i jengah blog tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...