Pages

Followers

Saturday, 23 April 2011

:: Sorry ::

salam.. entry kali ini berkaitan dengan peristiwa yang berlaku sejak hari khamis lepas.. uhuhu.. banyak perkara yang aku nk cerita nie sebab dah 3 hari akuh x blogging.. kepada follower2 sory x dpt follow mase 2 dan 3 hari lepas sebab akuh terlampau busy =)

Malam nie aku relek skit sebab dah berjaya siapkan kerja2 akuh. okeyh 1stly aku nak cerita apa yang berlaku pada projek animasi yang aku dapat tuh.. huhuhu kecewa nyer rasa sebab aku x berjaya siapkan animasi tuh, bukannya apa tapi disebabkan masa yang diberikan sangat kritikal.. so, aku x dapat nak buat and siapkan.. aku dah mesej lecture aku mengatakan aku tak dapat siapkan.. sungguh kecewa diriku ini.. huhuhu...

okeyh hari jumaat lak aku pergi kelas macam biasa and then pensyarah mintak aku tlong untuk aku siapkan video. Alhamdulillah aku baru sahaja siapkan video tersebut walaupun aku x makan dari pagi tadi sampai kul 11 malam baru aku makan sebab nak siapkan video tu sebelum besok.

huhuhuhu.. letih x payah cakap lah. aku semalam buat video tuh sampai pukul 4 pagi. SEBABNYE lelabah aku buat hal (aka laptop). aku terpaksa format lelabah nie semalam sbb tuh lah aku lambat siapkan sebab nak kene cari balik software yang aku gune and then nak hacking plak. Pastu nak kene cari muzik2 instrumen aku yang dah hilang. Untuk pengetahuan korg sume asignment aku untuk sem nie dah terDELETE.. huhuhu.. sedih and penat woo. tapi nak wat camna lelabah aku dah tak mampu nak kawal diri dia sampai kene format.
tp yang bestnyer lepas format lelabah aku nie perform lagi bagus sebelumnya. sebab die dah sihat.. hehehe =)

pastu sorry to lecture PJ and atirah sebab aku tolak proposal korg untuk bagi aku kerja.. Bukannya apa, aku letih sangat seriusly. Kalo korg x percaya korg tanya GG macam mane aku 3 hari nie. Sampai aku ketepikan mase aku untuk berbloging semata2 nak siapkan kerja. Sory ekh.


6 comments:

Mohd Azizee Bin Harun said...

sabo je la... kite bakor je.. hahaha :-D

FarhanahAdzlan said...

xpe2..kerja no 1..berblogging no 2..:)

Tuan Muda Farhan said...

tahu xpe =) tp lg ske blogging sebenarnyer dr buat kerja.. hehehe =)

Tinta Pena said...

diz picca look like my cuzzie....

cantekk said...

ler....sayang nye sume esemen da ilang..
lau den pon sodih yg amat..
lpas ni mane2 yg fenting amat tu backup la kt pdrv ke ext hdd ke, oke ;) lelabah bile nk osak takde nye dia bgtau..

Tuan Muda Farhan said...

tahu xpe cian dia kat saya.. hahaha.. dh salin kat external dah.. nseb bek sempat =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...