Pages

Followers

Friday, 13 May 2011

:: Merapu ::

assalamualaikum..

entry kali nie tak tahu nak tulis ape... mule2 petang tadi aku ada banyak idea nak tulis.. tapi tu cerita petang tadi.. bila aku bukak dashboard blog aku nak update blog tetiba tak boleh sebab dia cakap ada masalah.. aduhai... bingit gak lah aku ngan admin blog niyh... huhuhu.. tapi nak buat macam mana bukan aku sahaja yang tak dapat nak update.. semua orang tak dapat nak update gak.....

tapi yang paling best hari nie.. sedang aku sibuk mengomel sorang2 kat fb pasal blog tak boleh update tetiba kak aby komen kat status aku.. huhuhu.. bangga seyh aku... hehehe.. aku sebenarnyer peminat blog abyrad.. aku selalu baca kalau kak aby update blog nyer.. pertama sekali aku kenal dunia blog dari blog abyrad lah.. so tuh yang aku respect giler kat kak.aby.. huhuhu.. so tuh yang bangga tuh bile k.aby komen status aku.. huhuhu...

kalau tak percaya tengok kat teman blogger aku letak link abyrad nyer blog.. huhuhu... selain tuh plak ade gak rakan2 blogger laen yang mengomel kat fb tuh.. contoh si bea zarah.. aku pasti bukan aku sorang jek yang panas hati dengan blog hari nie.. ramai yang tak puas hati sebenarnya.. aku tengok blog aku pown dah tak hansome mcam dulu... bnyk application yang ada kat template dia dah buang... perh!! bengang gak akuh ...

so kesimpulannya kat sini.. semua idea aku untuk menulis artikel hari nie hilang dah.. blur.. tambah plak template aku jadi kucar kacir.. zzz... kalau nak buat maintenance bglah tahu dulu.. mungkin ramai yang kat luar sana tak tahu apebenda yang aku merepek nie.. tapi bagi kaki blogger pasti sama apa yang korang rasakan?? sampi jumpe lagi.. muaaahh nitezz...

2 comments:

cik zaza said...

ye, aku dapat rasakannya.. rasa macam nak tulis entri dalam satu masa!.. taktahu lah sama ke tak.hehe

Tuan Muda Farhan said...

smae kowt..hehehe =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...